Sape cu ROLE

sape cu role

Sape cu role


Sapele de foraj cu ROLE sunt un tip special de sape care utilizează trei dispozitive de tăiere sub formă de con, montate astfel încât să se rotească împreună cu sapa. Această metodă de foraj asigură o performanță maximă și o durată de viață mai lungă a sapei.

Sapele cu role cu dinti sunt ideale pentru forarea rocilor medii și dure, precum argilele, nisipurile cimentate, gresiile dure, pietrișurile și bolovanisurile, precum și rocile metamorfice alterate. Aceste sape sunt prevăzute cu role și dinti speciali, care le permit să facă față cu ușurință condițiilor dificile de foraj.

Sapele cu role cu butoni sunt recomandate pentru forarea rocilor dure și compacte cu rezistență mare la compresiune. Aceste sape sunt prevăzute cu butoni de carbura de tungsten sau cuțite PDC pentru a face față rocilor extrem de dure precum granitul, calcarul dur, dolomitul, minereurile de hematit, sisturile de cuarțit, magma și rocile metamorfice cu granulație mare.

Indiferent de tipul de teren, sapele noastre de foraj cu ROLE asigură o performanță optimă și o durată de viață mai lungă a echipamentelor dvs. de foraj. Comandați astăzi și beneficiați de cele mai bune prețuri și servicii de transport gratuite!